KIDS ATB IN DE ARDENNEN

Voor kinderen tot en met 12 jaar


KIDS ATB

Speciaal voor kinderen

  Speciale kids mountainbikes

  Wipwap’s, slaloms en diverse hindernissen

  Downhill

  Met je bike door een modderpoel

   Voor kinderen van 5 t/m 12 jaar

 15,- p.p.

VRAAG OFFERTE AAN

Speciaal voor kinderen organiseert Yourout.be Kids ATB. Kinderen tot en met 12 jaar fietsen op kids-mountainbikes en maken zich deze leuke sport eigen. We beginnen rustig op het terrein, waar we een parcours opzetten om te oefenen. De uitdagingen: een wipwap, slaloms en verschillende hindernissen. Maar voordat we hiermee beginnen, oefenen de kinderen eerst met remmen en sturen.

Downhill op de mountainbike

Als de kids het mountainbiken op het terrein onder de knie hebben, is het tijd voor de volgende stap. Een spannende estafette of misschien wel een kleine downhill? De kinderen mogen zich vies maken door met de mountainbike door een goede modderplas te fietsen of lekker te slippen. Kleding die vuil mag worden en waarin de kids zich goed kunnen bewegen is daarom een must.

Mountainbikes voor kinderen

De mountainbikes die we gebruiken voor kids ATB zijn ideaal om mee te crossen. Ze hebben extra brede banden met veel grip. Ook is het schakelen makkelijk gemaakt, waardoor de kinderen meteen aan de slag kunnen. Kids ATB vindt plaats tijdens de mountainbiketocht voor iedereen vanaf 13 jaar. Ouders kunnen mee met de echte tour terwijl de kinderen crossen op het terrein. Uiteraard is alles onder begeleiding van een gecertificeerde instructeur.

Meer weten of direct boeken?

Bel ons via het telefoonnummer hiernaast of stuur een mail.