KLIMMEN EN ABSEILEN

Klimgroeve Dieupart  is een waar klimparadijs!

KLIMMEN & ABSEILEN


   Meerdere klimroutes

  Abseil van 20 meter hoogte

  Trek stevige schoenen aan

  Neem een regenjas mee


32,50 p.p.

Vraag offerte aan
Klimmen

Er zijn verschillende klimwanden. De wanden zijn behaakt, zodat je echt kan rotsklimmen! Ook voor beginners is het mogelijk om hier klimervaring op te doen. Onder begeleiding van onze gediplomeerde instructeurs leer je, onder andere, hoe je elkaar moet zekeren bij het klimmen.
Buiten in de natuur, ben je intensief bezig met klimmen, zekeren en coachen zodat je klimbuddy boven geraakt. Gezekerd aan het klimtouw kan je verschillende routes tegen de wand beklimmen. De routes variëren in moeilijkheidsgraad. Wil je meer leren over knopen, dan kun je het altijd aan de instructeur vragen. Zij zijn bereidt hun passie te delen. Zorg voor kleding waarin je je prettig kan bewegen.

Klimgroeve Dieupart

Dieupart

Klimgroeve Dieupart is een waar klimparadijs! Ben je een echte buitensporter, dan kan je hier je hart ophalen. Is het je eerste klimervaring, ook dan ben je aan het juiste adres. De groeve staat garant voor een unieke outdoorbeleving. Een prachtige plek om je actief te vermaken. 

Unieke Via Ferrata
Uitdagende klimroutes
Klimmen
Abseilen
Via Ferrata

Abseilen

Naast het klimmen is er een ander onderdeel; het abseilen. Abseilen vraagt om stalen zenuwen, zelfs voor mensen zonder hoogtevrees.
Dubbel gezekerd aan het touw loop je met je voeten tegen de steile wand naar beneden. Een echte abseil, waarbij je zelf actief moet zijn. De instructeur zekert en begeleidt je van bovenaf. 20 meter spanning.

Eenmaal beneden, met je voeten weer op de grond heb je wel een beloning verdiend. Wat dacht je van een lekkere barbecue?

Op vrienden- of familieweekend in de Ardennen? Deze activiteit is geschikt voor iedereen vanaf 10 jaar, dus ideaal om samen te doen. Natuurlijk zit je goed vast in een gordel en draag je een helm, zodat de veiligheid gegarandeerd is.

De activiteit Klimmen en Abseilen kan je prima combineren met de Via Ferrata, zo ben je een hele dag actief met het bergsportprogramma!

Een voorbeeldprogramma kan zijn:

TIJD Activiteit Prijs
10:00-13:00 Klimmen & Abseilen 32,50 pp
13:00-14:00 Picknicklunch 10,- pp
14:00-16:00 Via Ferrata 30,- pp
16:00-16:30 uitreiking oorkonde   
18:00-20:00 Barbecue 25,- pp

LOCATIE KLIMGROEVE DIEUPART

Meer weten of direct boeken?

Bel ons via het telefoonnummer hiernaast of stuur een mail.