WIELERCLINIC IN DE ARDENNEN

Beleef een ware klassieker!


WIELREN CLINIC

Een echte klassieker

  Echte Van Nicholas Mistral racefietsen

  Deel parcours Luik-Bastenaken-Luik

  Over La Redoute

  Tussen de 40 en 60 kilometer


39,- p.p.

BOEK NU
Nicolas Mistral racefietsen

Bij de wielrentours fietsen we op echte Nicolas Mistral racefietsen. Deze zijn onder andere bijzonder omdat de frames gemaakt zijn van uiterst sterk titanium. Met het ruime bereik van de versnellingen kunnen we makkelijk klimmen. Dit stukje techniek van 8,2 kg geeft je snel het vertrouwen dat je het kunt. Draag bij voorkeur strakke kleding, dat zit het prettigst tijdens het fietsen. Helmen en bidons worden verzorgd.

Meer weten of direct boeken? Bel ons via het telefoonnummer hiernaast of stuur ons een mail.

Wielrenclinic

Luik – Bastenaken – Luik: het is de wielrenklassieker die iedere wielrenner weleens gereden wil hebben. Ben je niet zo getraind, maar houd je er wel van om op de racefiets te stappen? Dit is je kans om een echte tour door de Ardennen te maken. We starten de wielrenclinic vanuit Coo, aan de voet van Thier de Coo of Remouchamps, aan de voet van La Redoute. Je merkt snel in de benen dat waarom dit echte klassiekers zijn. Geen zorgen: deze heuvels bewaren we voor de echte liefhebber.

Wielrentocht door de Ardennen

Tijdens de clinic wielrennen we meestal tussen de 40 en 60 kilometer. Een prima afstand om mee te beginnen. Geniet tijdens het fietsen van de prachtige uitzichten die de Ardennen ons te bieden heeft. Na afloop van de wielrenclinic keren we terug naar het basiskamp en staat je een heerlijke maaltijd te wachten. Hopelijk doet dat de spierpijn vergeten!

Meer weten of direct boeken?

Bel ons via het telefoonnummer hiernaast of stuur een mail.