KAJAK

Peddel door de natuur

Bij een bezoek aan de Ardennen hoort deze activiteit

  Geschikt voor groepen vanaf 8 personen

  Traject van +- 12 km

  Schoenen verplicht

  Neem droge kleding mee

  Inclusief bustransfer


€ 19,- p.p.

BOEK NU!

Een heuse kajaktocht mag bij een uitstapje naar de Ardennen natuurlijk niet ontbreken. Je staat voor een prachtige uitdaging, want we peddelen langs de parels van de omgeving. Tussen Hamoir en Comblain-la-Tour komen we op de Ourthe mooie uitzichten en diverse stromingen tegen. Het traject is ongeveer twaalf kilometer en duurt afhankelijk van de stroming ongeveer 1,5 uur. Leuk om te doen voor gezinnen met kinderen of bij een avontuurlijk vrijgezellenfeest.

Sit-on-top kajak

Omslaan is niet de bedoeling. Daarom varen we met speciale sit-on-top kajaks voor drie personen. Deze kajaks zijn breed en stabiel. Omdat je bovenop de kajak zit in plaats van erin, zijn deze kajaks een stuk veiliger, vooral voor mensen die nog niet eerder gekajakt hebben. Een tip: laat je waardevolle spullen thuis, want er bestaat een kans dat ze nat worden.

Vervoer naar het opstappunt

Met een bus vertrekken we naar Hamoir, het instappunt van de tocht. Vanaf daar kajakken we over de Ourthe naar Comblain-la-Tour. Eventueel mag je in de bus spullen achterlaten die droog moeten blijven. Denk bijvoorbeeld een extra set kleding die je kunt aantrekken na afloop van de kajaktocht. Schoeisel dat niet uit kan vallen is verplicht, bijvoorbeeld waterschoenen of andere schoenen die nat mogen worden.

Meer weten of direct boeken?

Bel ons via het telefoonnummer hiernaast of stuur een mail.