KLIMGROEVE DIEUPART

Een waar klimparadijs

  Spannende Via Ferrata met tyroliennes

  Klimroutes en abseilroutes

  Trek stevige schoenen aan

  Neem een regenjas mee


Klimmen en abseilen € 32,50 p.p.

BOEK NU!

Klimgroeve Dieupart is een waar klimparadijs! Hier vind je op de natuurlijke rotswanden diverse klim- en abseilroutes. Een prachtige plek om je actief te vermaken. Klimmen en abseilen zijn misschien wel de tofste activiteiten die je kunt doen in de Ardennen. De steengroeve in Dieupart is bij uitstek geschikt voor een survivalavontuur met vrienden of familie. Gelegen in Aywaille is deze klimgroeve een waar paradijs voor avonturiers. Op de mooiste routes is het mogelijk om te klimmen en abseilen.

Klimmen
Er zijn verschillende klimwanden. De wanden zijn behaakt, zodat je echt kan rotsklimmen! Ook voor beginners is het mogelijk om hier klimervaring op te doen. Onder begeleiding van onze gediplomeerde instructeurs leer je, onder andere, hoe je elkaar moet zekeren bij het klimmen.
Buiten in de natuur, ben je intensief bezig met klimmen, zekeren en coachen zodat je klimbuddy boven geraakt. Gezekerd aan het klimtouw kan je verschillende routes tegen de wand beklimmen. De routes variëren in moeilijkheidsgraad. Wil je meer leren over knopen, dan kun je het altijd aan de instructeur vragen. Zij zijn bereidt hun passie te delen. Zorg voor kleding waarin je je prettig kan bewegen.

Abseilen
Naast het klimmen is er een ander onderdeel; het abseilen. Abseilen vraagt om stalen zenuwen, zelfs voor mensen zonder hoogtevrees.
Dubbel gezekerd aan het touw loop je met je voeten tegen de steile wand naar beneden. Een echte abseil, waarbij je zelf actief moet zijn. De instructeur zekert en begeleidt je van bovenaf. 25 meter spanning. Eenmaal beneden, met je voeten weer op de grond heb je wel een beloning verdiend. Wat dacht je van een lekkere barbecue?

Meer weten of direct boeken?

Bel ons via het telefoonnummer hiernaast of stuur een mail.