Activiteiten voor individuen

 

Met een paar vrienden, je gezin, je partner of alleen zin in een weekendje Ardennen? Voor iedereen die met minder dan 8 personen het avontuur wil aangaan, organiseren we elk weekend en in de zomervakantie activiteiten waarvoor je je individueel kunt inschrijven. Samen met anderen onderneem je spannende tochten door bijvoorbeeld de grotten of over de Ourthe.

Bekijk hier het activiteitenprogramma:

 

Regulier programma

Zaterdag

10.00 - 13.00 uur Klimmen & Abseilen 32,50 pp

We klimmen op een mooie klimrots van harde blauwsteen met meerdere klimroutes van verschillende hoogtes en niveaus. Ook gaat u abseilen van een hoogte van zeker 20m. Eigen vervoer: Klimgroeve Dieupart: Rue du Fond des Kin 9, 4920 Aywaille

14.00 - 16.00 uur Via Ferrata 30,00 pp

Klimparcours in de klimgroeve Dieupart, met staalkabels en beugels, bruggen en 2 x een ravijnoversteek met tyrolienne. Eigen vervoer: Klimgroeve Dieupart: Rue du Fond des Kin 9, 4920 Aywaille

Zondag

10.00 - 13.00 uur Speleologie 35,00 pp

Ga mee, ontdek de wondere wereld onder de grond! Vanaf 10 jaar & 130 cm, niet aan te raden voor mensen met claustrofobie! Eigen vervoer: Grot Trou Lecoq : Route des Chantoirs 27, 4920 Aywaille adres 2

14.00 - 16.00 uur Kajakken 19,00 pp

De bus brengt jullie naar Hamoir voor een tocht van +- 12 km over de Ourthe. Zorg voor schoenen die nat mogen worden en een setje droge kleding. Op het eindpunt haalt de bus jullie weer op en brengt jullie retour naar Remouchamps. Inclusief transfer, materiaal en instructie, inclusief vervoer vanaf Aywaille Adventure : Avenue de la porallee 2, 4920 Aywaille

VIA FERRATA

Klimmen en abseilen zijn misschien wel de tofste activiteiten die je kunt doen in de Ardennen. De steengroeve in Dieupart is bij uitstek geschikt voor een survivalavontuur met vrienden of familie.

SHOOTING

Een schot in de roos! Daar gaat het om bij shooting. Daag je vrienden of familie uit met boogschieten of blaaspijpschieten. Boogschieten in de Ardennen is een ideale outdooractiviteit voor een vrijgezellenfeest of vriendenweekend.

MOUNTAINBIKEN

Bospaden en veldwegen, verhard en onverhard, klimmen en dalen: we komen alles tegen tijdens de mountainbiketocht door de Ardennen. Dit is echt wat anders dan mountainbiken in Nederland. De tocht is intensief, maar zoals je weet geldt ook in de Ardennen: elke meter die je klimt, daal je ook weer af.

Zomerprogramma Juni, Juli & Augustus

““Een gezellig & actief weekend, ’s avonds genoten van de barbecue en de sterke verhalen bij het kampvuur””

Speciaal voor vriendengroepen, sportteams en vrijgezellenfeesten organiseren wij outdoordagen en - weekenden in de Ardennen. Door de activiteiten overdag ben je samen actief bezig. Sluit de dag af met een heerlijke barbecue en natuurlijk mag een kampvuur niet ontbreken.

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

Over Yourout.be

Yourout.be is het bedrijf van Carla en Rogier, twee Nederlanders die zijn neergestreken in de Ardennen om daar te doen wat ze het liefst doen: op avontuur gaan en survivallen.

In Sougne Remouchamps organiseren we buitensportactiviteiten voor scholen, particulieren en bedrijven.