Activiteiten voor vrienden

Organiseer jij een dagje of weekendje weg met vrienden? De Belgische Ardennen zijn een prima uitvalsbasis om de vriendschap te versterken. We bieden volop verbroederende activiteiten aan. Vorm een team en bouw samen een vlot, zeker en coach elkaar tijdens het klimmen en abseilen of ga op avontuur tijdens het Challenge Parcours. Trotseer de hindernissen of moedig je vrienden en vriendinnen aan.

Samen de dag doornemen bij een knapperend vuur? Dat kan! We faciliteren naast activiteiten ook overnachtingen in de Belgische Ardennen. Zowel voor activiteiten, arrangementen en accommodaties ben je bij ons dus aan het juiste adres! Laat ons weten wat je wensen zijn en we stellen met plezier een tof programma voor jou en je vriendengroep samen!

CHALLENGE PARCOURS EN TOKKELEN

Samen onderweg. Tijdens de route kom je verschillende hindernissen tegen. Lukt het iedereen om de overkant te bereiken? Hoog vanuit de bossen start de tokkelbaan. Je zoeft met hoge snelheid over de rivier en komt aan de overkant tot stilstand. Iets te hoog gegrepen? Kies dan voor de tyrolienne, een lange baan over de rivier, niet zo stijl, maar wel erg leuk!

LASERTAGGEN

Daag je vrienden uit met het lasertaggen. In de Ardennen is dit Outdoor! Op een speciaal hiervoor ingericht terrein mogen jullie je helemaal uitleven. Verstopt achter de pallets, niemand ziet je, of toch? Aurggh, het apparaat trilt, geraakt! De laserguns zijn zeer nauwkeurig. Speel verschillende missies, ontmantel de bom of simuleer een evacuatie. Erg intensief, leuk en spannend. Voor iedereen!

KAJAKKEN

Met de bus worden jullie naar de instapplek van het kajakken gebracht. Na een instructie gaan jullie te water. De tocht over de Ourthe is ongeveer 12km. Met z’n tweeën of drieën peddel je door de natuur. Weten jullie de slag op elkaar af te stemmen. Op het eindpunt wacht de bus jullie op en brengt jullie terug. Een welverdiend Belgisch Biertje gaat er ’s avonds wel in!

““Een gezellig & actief weekend, ’s avonds genoten van de barbecue en de sterke verhalen bij het kampvuur””

Speciaal voor vriendengroepen, families, sportteams en vrijgezellenfeesten organiseren wij outdoordagen en - weekenden in de Ardennen. Door de activiteiten overdag ben je samen actief bezig. Sluit de dag af met een heerlijke barbecue en natuurlijk mag een kampvuur niet ontbreken.

Weten wat wij voor jouw groep kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord.