CHALLENGE PARCOURS

De uitdaging!

  Spannende parcours met vele uitdagingen

  Ook te boeken als Night Challenge!

  Touwen en opdrachten over water

  Spannende tokkelbanen en tyroliennes

  Neem droge kleren mee


€ 32,50 p.p.

BOEK NU!

Het Challenge Parcours is – zoals de naam al zegt – een uitdaging. Wat de uitdaging dan precies is? Droog blijven. Het parcours gaat namelijk voor een groot deel over water. Houd je evenwicht op de verschillende touwbruggen en voer gave opdrachten uit waarbij het doel altijd is om droge voeten te houden. Voor leerlingen van middelbare scholen en mbo’s is dit een perfecte dag uit in de Ardennen, maar ook voor gezinnen met kinderen is het Challenge Parcours superleuk om te doen.

 

Tokkelbaan

De tokkelbaan is ongetwijfeld het spannendste onderdeel van het Challenge Parcours. Het beginpunt van de baan ligt in de bossen op de berg. Nadat je tussen de bomen door bent gezoefd, kom je uit boven het water. Met hoge snelheid kom je zo’n 40 meter lager uit op de oever van de rivier.

Tyroliennes

Voor kinderen onder de 40kg hebben we een speciale tokkelbaan aangelegd die over het water gaat. Na een spannende rit boven de rivier kom je aan de overkant uit op een platform. Een echte kick als je weet beneden staat!

Veiligheid voorop

Bij de onderdelen van het Challenge Parcours zijn alle kinderen gezekerd. Volwassenen krijgen de vrijheid, maar worden natuurlijk goed in de gaten gehouden door onze gecertificeerde instructeurs. Neem een extra set kleding mee voor het geval je toch niet zo droog blijft als gehoopt.

Een extra dimensie; Boek een Night Challenge! Leuk voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest.

Meer weten of direct boeken?

Bel ons via het telefoonnummer hiernaast of stuur een mail.