MOUNTAINBIKEN

Ride with the guide

  Echte Van Nicholas mountainbikes

  Mooie routes door de Ardennen

  Intensieve tocht

  Vanaf 13 jaar


€ 25,- p.p.

BOEK NU!

Bospaden en veldwegen, verhard en onverhard, klimmen en dalen: we komen alles tegen tijdens de mountainbiketocht door de Ardennen. Dit is echt wat anders dan mountainbiken in Nederland. De tocht is intensief, maar zoals je weet geldt ook in de Ardennen: elke meter die je klimt, daal je ook weer af. Denk daar vooral aan op de steile stukken naar boven! De beloning voor alle inspanning is groot, want naast de heuvels geniet je ook van de prachtige uitzichten en de extra uitdaging die de Ardennen biedt.

Tocht per mountainbike

Onder leiding van één van onze instructeurs verken je de bossen en heuvels van de Ardennen in de omgeving van Remouchamps of Coo. De mountainbiketocht is geschikt voor iedereen vanaf 13 jaar. Al heb je met een goede conditie natuurlijk wel een kleine voorsprong. Niet zoveel kilometers in de benen? Geen probleem, wij passen de tocht aan op het niveau van de deelnemers.

Van Nicholas mountainbike

We mountainbiken door de Ardennen op echte Van Nicholas mountainbikes. Het bijzondere van deze fietsen is dat de frames gemaakt zijn van uiterst sterk titanium. Ook is er geen traditioneel schakelsysteem, maar een inventief en eenvoudig exemplaar. Deze techniek maakt het schakelen stukken makkelijker. De Van Nicholas geven je snel het vertrouwen dat je het kunt!

Kleding tijdens mountainbiketocht

Draag bij het mountainbiken een strakke broek, zodat de broekspijp niet tussen de ketting kan komen. Zit dat niet bij je bagage? Dan is het mogelijk om een sok over je broekspijp te trekken. Wat betreft de warmte: trek niet teveel kleding aan, want het mountainbiken is intensief. Een kleine rugzak met wat eten en drinken plus een regenjas zijn geen overbodige luxe.

Voor kinderen tot en met 12 jaar organiseren we Kids ATB.

Meer weten of direct boeken?

Bel ons via het telefoonnummer hiernaast of stuur een mail.