ACTIEF IN DE ARDENNEN

Wij zijn Carla en Rogier, een gezellige Brabantse en een directe Rotterdammer die zich hebben gevestigd in België. In Sougné Remouchamps om precies te zijn, een prachtig plaatsje in de Ardennen. Met het team van Yourout.be organiseren we toffe buitensportevenementen voor echte avonturiers. Een fantastische beleving, een flinke portie gezelligheid en natuurlijk veiligheid staan hierbij centraal.

BEKIJK ALLE ACTIVITEITEN

Activiteiten

KAJAK

Een heuse kajaktocht mag bij een uitstapje naar de Ardennen natuurlijk niet ontbreken. Je staat voor een prachtige uitdaging, want we peddelen langs de parels van de omgeving.

MOUNTAINBIKEN

De Belgische Ardennen is de plek om deze sport te beoefenen. Uitgerust met de mountainbike en de helm gaat u een van de vele heuvels en dalen die het gebied kent, verkennen.

VIA FERRATA

In een oude groeve in Aywaille is een spannende Via Ferrata met verschillende tyroliennes, ook vind je er klimroutes en abseilroutes. Een prachtige plek om je actief te vermaken.

OVER ONS

 

Actief bezig zijn op een van de mooiste plekken in de Ardennen

Om te klimmen heb je bergen nodig! En we geven toe, kajakken en mountainbiken worden net dat beetje spannender met wat hoogteverschil. Daarom zijn wij – Carla en Rogier van Yourout.be – neergestreken in het eerste berggebied dat je tegenkomt als je Nederland verlaat: de Belgische Ardennen.

Aan de rand van het berggebied in de provincie Luik vermaken we ons inmiddels uitstekend. Echte avonturiers die we zijn, besloten we om te starten als instructeurs bij buitensportactiviteiten. Inmiddels doen we dat met ons eigen bedrijf. Omdat we ook thuis zijn in de horeca, ben je bij ons verzekerd van een volledig verzorgd outdoortripje.

Nadat je je de hele dag in het zweet hebt gewerkt tijdens het downhill steppen, lasertaggen of abseilen, is niets lekkerder dan afsluiten met een goede barbecue. Gelukkig weten onze instructeurs raad met de Oklahoma Smoker. Dat betekent heerlijk samen zijn onder het genot van een Belgisch biertje en natuurlijk spannende verhalen delen over de belevenissen van de dag.

Sougné Remouchamps ligt aan de Route du Soleil, op zo’n 45 minuten van Maastricht. Een prima uitvalsbasis voor één of meerdere dagen in de Ardennen.

INTERESSE? DOE MEE!

We hebben een uitgebreid aanbod van activiteiten voor jong en oud!

Reviews

VOLG ONS OP INSTAGRAM